Holstebro Kommune
« Tilbage til forsiden
Velkommen
Kontakt
Værd at vide
Tandpleje info
  6-års tænder
  Huller
  Lakforsegling
  Når det gør ondt
  Piercing
  Rokketænder
  Røntgenbilleder
  Sodavand og syre
  Tandbøjler
  Tandbørstning
  Tandfrembrud
  Transplantationer
  Uheld og skade
  Visdomstænder
Links
  Netdoktor.dk
 
 
Velkommen
Du og dit barn bydes hermed velkommen til tandplejeordningen, der gælder for Holstebro kommune.
Vi vil gerne medvirke til at sikre dit barn sunde tænder og kan hjælpe jer med råd og vejledning om alt inden for tandpleje

Alle børn og unge fra 0-18 år, som bor i Holstebro kommune, tilbydes gratis tandpleje. I Holstebro-området indkaldes børnene hos Børnetandlægerne på kommunens egne klinikker. I Vinderup- og Ulfborg-Vemb-områderne er det frivilligt om man ønsker at gå til tandlæge hos privatpraktiserende tandlæger, som har indgået en aftale med Holstebro Kommune, eller om man ønsker at være tilmeldt Den Kommunale Tandpleje i Holstebro.

En god oplevelse
Det er vigtigt, at dit barn bliver glad for at gå til tandlæge. Mange års erfaring har lært os, at barnets første møde med tandlægen kan få afgørende betydning for det videre forløb. Derfor indbydes alle børn til deres første tandlægebesøg allerede i 1-1½ års alderen. Her vænnes barnet stille og roligt til at gå til tandlæge, og vi vil gøre vores til, at det skal være en god og positiv oplevelse.

Det er meget forskelligt, hvor hurtigt børn vænner sig til at gå til tandlæge. Derfor er der ved hvert besøg ro og tid til at vurdere barnets reaktion, hvor vi respekterer barnets grænser.

Målet er, at dit barn får sunde tænder
Børnetandlægerne samarbejder først og fremmest med jer som forældre, men også med sundhedsplejesker, daginstitutioner og skoler efter behov. Vi kommer gerne ud og fortæller om tænder og tandpleje hos dagplejere, i vuggestuer, i børnehaver og på skolerne.

Sammen når vi målet!
Se tips til tandbørstning »
Klik på billedet til højre for at se filmene
Tips til tandbørstning
Oplysningerne på disse sider må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendte tandlæger. Indholdet på bevar-smilet.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Læs mere om brugerbetingelser, klik her.

© 2001 - 2007 Copyright SUN-ADvertising A/S. All rights reserved.